Айрян “Балкан” в трети кръг на “Моите любими марки”

Лактима продължава участието си в трети финален кръг на класацията “Моите любими марки”.

Айрян “Балкан” е сред тримата финалисти в категория “Млечни продукти”, а марката “Лактима Балкан” е сред тримата финалисти в категория “Българска марка”.

Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” взимат участие над 30 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли.И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

За разлика от други класации, “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Гласуването се извършва он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu след предварителна регистрация. Потребителите номинират или гласуват, като потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат! До момента в първи и втори кръг от класацията „ЛЮБИМИ МАРКИ” са взели участие близо 31 000 потребители.

Над 21 000 потребители дадоха своя глас за предпочитаните от тях брандове във втори кръг от единствената потребителска класация у нас “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. Гласуването продължи точно 7 дни (8-14 юни 2015 г.), като 144 марки в 24 категории се борят за ЛЮБИМА МАРКА НА 2015 г. Топ 3 брандовете, събрали най-голям брой гласове, продължават в трети, последен кръг от класацията, който  стартира на 22 юни и ще продължи до 28 юни. А резултатите от него ще покажат любимите марки на българския потребител в съответните категории, както и ЛЮБИМАТА МАРКА за 2015 година.

През миналата 2014 г Айрян “Балкан” бе обявен от гласувалите за любим млечен продукт от гласувалите в класацията. Своя глас за айрян “Балкан” и за марката “Лактима Балкан”  в тазгодишната класация можете да дадете тук.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации

Съдържание