Лактима Балкан стартира национално турне

Кампанията е част от дейностите за 20-та годишнина на Лактима, която ще включва много интерактивни събития.

Също така ще насърчи хората да бъдат активни и да живеят пълноценно и да създаде лично и позитивно преживяване. В рамките на кампанията ще се проведат игри и забавни уъркшопи за малки и големи – хвърляне на топка в уголемени макети, хвърляне на куб с обозначени награди за най-малките, отговори на въпроси, свързани с млякото, както и много други. Най-запалените участници ще имат възможност да напишат своите пожелания на листчета, а най-добрите от пожеланията ще бъдат публикувани в социалните медии.

Специалистите все по-често обръщат внимание на млякото като незаменим продукт и ефективно биологично средство за пълноценното хранене на хората. То съдържа много от необходимите за човека съставки – вода, хранителни вещества, витамини и минерали и като такова става все по-интегрална част от активния начин на живот.

Кампанията по повод годишнината на Лактима ще продължи до 30 септември подобни инициативи ще се случат и в София, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Стара Загора и Хасково.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации

Съдържание