Лактима Балкан с приз в две категории в Моите любими марки

„Лактима Балкан“ отново спечели любовта на потребителите и за четвърта поредна година е сред финалистите на конкурса „Моите любими марки“ в категория млечни продукти. Брандът взе приз и в категория „Биопродукти и супер храни“ с природно чистата Био Лактима Балкан“.
Благодарим Ви за доверието, ще се стараем да бъдем предпочитани и в бъдеще.
Награждаването на всички финалисти в конкурса се проведе на 12.07.2017 в х-н Хилтън на тържествена церемония. Организаторите от през 2018 година потребителската класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” ще се проведе за 10-та поредна година. По този повод инициаторите на проекта подготвят уникална и изключително ценна книга, а именно „МИСИЯ: ЛЮБИМА МАРКА”. В нея ще бъдат описани маркетинговите стратегии на марките финалисти в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” през годините. Те ще ни разкрият някои от тайните и подходите, които са използвали, за да достигнат до сърцата на потребителите и да се превърнат в любима марка. Рефан и Куайсер Фарма бяха осигурили подаръчни комплекти за представителите на марките финалисти, а Mentalist – Escape Room подариха на всички гости ваучер за безплатно посещение.
В класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” тази година взеха участие близо 30 000 потребители, а за финалисти в Топ 3 (първо, второ и трето място) се бориха 390 марки в общо 39 категории.

52 3 4

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации

Съдържание