Лактима подкрепя „Подай ръка на различните деца“

Това е мотото на благотворителната инициатива на Сдружение „Асоциация Аутизъм“, която “Лактима” подкрепя. Благотворителната инициатива се провежда  под патронажа на Кмета на София Г-жа Йорданка Фандъкова, с партньорството на Община „Лозенец“. Тя стана възможна благодарение на Нова Броудкастинг Груп – медиен партньор на инициативата, както и с помощта на  медийното партньорство на Бългерия Он Еър, ТВ предаването „На кафе”, както и сайтовете на Нова Броудкастинг Груп и други печатни и електронни издания. Организацията е под формата на благотворителен коктейл с организирана забавна програма, търг и томбола отново с единствената цел – да се съберат и дарят средства! Наградите и предметите са осигурени от спонсори на събитието.

“Лактима” е българска компания със социално отговорно поведение. През последните години “Лактима” подкрепи и продължава да подкрепя редица инициативи, свързани с развитието на спорта и образованието на българските деца. Тя стои зад проекта, разработен съвместно със “Сдружение Азбукари”- образователната игра Букварино. “Лактима” спомогна изграждането и на многофункционалната детска площадка за деца с ментални проблеми във Велико Търново, както и за спортна прощадка – “Балкан Арена”-Велико Търново.

Като социална отговорна компания “Лактима” няма да остане безучастна в каузата и подпомога „Асоциация Аутизъм“ с биопродукти на стойност 700лв. Призоваваме всички да подадат ръка на децата. Нека бъдем добри.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации

Съдържание