Лактима с бронз в турнира на Holiday Heroes

Турнир по благотворителен плажен волейбол събра пари за над 4000 семейства в нужда. Множество фирми се обединиха в град Божурище за каузата “Спортувай с мисия” и дариха суми за предстоящата Коледа.

С много настроение и усмивки, 12 отбора се състезаваха ожесточено за първите три места. Всяка една от фирмите беше предоставила напитки и здравословни храни. Екипът на “Лактима Балкан” разхлади малки и големи със студен чай и помогна за преодоляването на големите горещини.

Програмата започна с изтеглянето на жребий за групите. След като те бяха разпределени, поетапно се проведоха и битките между отборите. Въпреки големите жеги, малки и големи се забавляваха на терена и около него с музика, танци, песни и снимки. На терена присъстваха и известни имена в българския волейбол, които се включиха и с наставления към участниците. Съдиите, които следяха за спазването на правилата бяха трима, а лекари проследяваха здравословното състояние на играчи и посетители.

Освен доброто настроение, битките за първите три места бяха доста оспорвани. Бронзов медал грабнаха от “Лактима Балкан”, среброто бе за Right Rental, а със златото си тръгна “Нестле”. Въпреки това обаче всички фирми се обединиха под една кауза- да спасят Коледата на 5000 нуждаещи се семейства.

Организатори на събитието са Holiday Heroes, които за втора поредна година правят благотворителни събития. В края на деня и победители, и победени се поздравиха за успешната мисия и си пожелаха винаги да успяват да побеждават в името на доброто.

www.dartsnews.bg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации

Съдържание