Призът „Добродетел на 2017“ бе връчен на „Лактима Балкан“

Призът „Добродетел на 2017“ бе връчен на „Лактима Балкан“ от Националното сдружение на сираците в България (НССБ). Отличието бе присъдено за цялостната подкрепа, която лидерът в производството на млечни и млечно-кисели напитки оказва на деца и младежи, лишени от родителски грижи, и за активната помощ в реализирането на социални инициативи.

През 2017 г. „Лактима Балкан“ бе основен спонсор на „Звезден бал“ – инициатива на НССБ за организирането на абитуриенския бал на младежи в неравностойно положение от област Плевен. През м. г. „Звезден бал“ помогна на 54 момчета и момичета да изживеят приказната си нощ, а приносът на „Лактима Балкан“ бе в размер на 2100 лв. „Звезден бал“ е под патронажа на депутата Владислав Николов, който е и почетен член на НССБ.

Също през 2017 г. „Лактима Балкан“ се нареди сред спонсорите, които обезпечиха провеждането на спортната кампания „Ваканция без грижи“, организирана за осми път от НССБ. Основната цел на програмата е децата и младите хора да са по-често на спортните площадки през лятната ваканция, като там децата без родители да завързват приятелства с връстници, отглеждани в семейна среда. За „Ваканция без грижи“ „Лактима Балкан“ осигури 700 лв.

За всяка инициатива, зад която застава, „Лактима Балкан“ предоставя и от своите продукти.

От името на „Лактима Балкан“  приза получи маркетинг мениджърът в компанията Рени Ананиева. Той бе връчен от председателя на НССБ Слави Михайлов.

източник: regnews.net

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации

Съдържание