Футболната легенда Артър Албистън – фен на айрян „Балкан“

На специален тур в производствената база на млечната компания „Лактима“,намираща се във Велико Търново, Артър Албистън научи каква е тайната на уникалния вкус на айрян „Лактима Балкан“ и как се прави истинско кисело мляко.

Легендата от „Манчестър Юнайтед“ се запозна с цялостния процес по заквасването и опаковането на традиционния български продукт в „Лактима Балкан“. А вкусът на айрян „Лактима Балкан“ наистина впечатли екс футболистът на „Червените дяволи“ и той призна, че му е фен.

Посещението на футболната звезда в България беше организирано от фен клуба на „Манчестър Юнайтед“ за награждаването на деветото издание на „Детския турнир по футбол за деца, лишени от родителски грижи „Юнайтед“. Програмата включваше редица спортни събития, работни срещи и инфотур във Фабриката на „Лактима“. По време на престоя му бе организирана и работна среща с феновете на „Манчестър Юнайтед“, на която присъстваха и футболисти от отбора „Етър Велико Търново“. Част от програмата на легендата беше шоуто „Звук и светлина“, организирано специално и извънредно в негова чест.

Малките певци от група “Пеещи камбанки” пък са бяха подготвили с химна на Манчестър Юнайтед “Glory Glory Man United”.

Идването на Артър Албистън в България се осъществи с любезната подкрепа „Лактима Балкан“.

лактима1лактима

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации

Съдържание