Отборът на „Лактима” вкара 10 гола на звездите от „Отбора на Сърцето”

Кристо, Спенс, Лео, Играта, Енчев, Миро и Пацата от Биг брадър, група „Скандал” и други знаменитости излязоха в мъжки футболен сблъсък срещу домакините от „Лактима Балкан”- Велико Търново.

Двубоят се проведе в рамките на фестивала „Велико Търново Mези”, който започна днес в старата столица.

Срещата се игра на новоизградененото игрище „Балкан Арена”, подарено на Община Велико Търново за развитието на детския футбол и спорт в града.

Двубоят премина динамично, а във вратите на противниковите отбори паднаха цели 18 попадения. С победата се поздравиха домакините от „Лактима Балкан”, които забиха 10 попадения в мрежата на звездите от „ Oтбора на Сърцето”.

Срещата започна равностойно, но гостите откриха още в първите минути след грешка на отбраната. Малко по-късно резултатът набъбна до 2:0 в полза на „ Отбора на Сърцето”. След поредното попадение домакините се съвзеха и успяха да върнат двата гола. До края на първото полувреме срещата вървеше с изравнени сили, а на почивката звездите водеха с 6:5 срещу домакините.

Ситуацията във второто полувреме обаче коренно се промени. Енчев и компания забавиха темпото, а футболистите на „Лактима” отвориха играта си. Все пак гостите имаха своите шансове, но няколко пропуска на Спенс и Пацата позволиха на домакините да контра атакуват, за да се стигне до 6:6. След минута тимът на Звездите  успя да поведе за последен път в мача. Последваха 4 поредни попадения на домакините, които обезсилиха противниковите играчи. В края на второто полувреме гостите вкараха за крайното 10:8 в полза на „Лактима”. Поизморените звезди останаха на терена за още една среща с 635998760387427282DSC09088отбора на „Бритос”, които са и основни спонсори на фестивала „Велико Търново мези”. След тях на игрището излязаха и два детски отбора.

Емоциите от фестивала „Велико Търново Мези” продължават и в този момент. Вечерта на сцената ще излязат днешните футболни герои Играта и Лео, Сенс и Кристо.

Концертът ще закрие изпълнителката Нели Петкова, която ще зарадва феновете си в старата столица.

  Михаил МИХАЛЕВ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации

Съдържание