Лактима Балкан отбелязва 20 години и продължава да се развива

Казват, че млякото е хранителен продукт за цял живот. На него и на млечните продукти се радват и децата, и възрастните, а изискванията им към качеството и вкуса традиционно винаги са големи.
Затова в Лактима Балкан вече 20 години вниманието към постигането на отлични продукти винаги е било значително. От компанията казват, че това е единственото нещо, което не се е променяло през годините – старанието на всички да създадат и осигурят на хората пълноценна храна.
Непрекъснато се развиват обаче технологиите за производство, които запазват максимално добре хранителните свойства на млякото и съответстват на традициите. А и едновременно с това отговарят на европейските изисквания за щадящо природата високотехнологично производство.
През тази година Лактима Балкан отбелязва 20 години. Великотърновската компания стартира модерното си развитие през 1996 г., но е приемник на създадения още през 1957 г. млекозавод в града. Развитието й продължава както с усъвършенстване на производството, така и на продуктите. Последното попълнение в портфолиото е серията био млечни продукти – кисело, прясно мляко и айрян.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации

Съдържание