#Пътувай с Балкан в бензиностации OMV

В сезона на отпуските и пътуванията стартираме нова игра, заедно с нашите партньори от ОМВ България.

Играта се организира и провежда в периода от 00:00 на 15.08.2018 г. до 23:59 на 15.09.2018г. в търговските обекти на бензиностанции OMV на територията на Република България.

Всеки потребител, закупил айрян „Лактима Балкан“ 500 ml от обект на OMV, може да участва в играта. Необходимо е потребителят да снима закупения продукт или да си направи селфи с него в обект на OMV и да качи снимката на стената си във Facebook или Instagram с хаштаг #ПътувайсБалкан. На снимката трябва да присъства както айрян „Балкан“ 500 ml, така и елемент, идентифициращ бензиностанция OMV, което включва лога, цветове или нещо уникално, характерно за бранда OMV. Снимката трябва да бъде качена само на стената на потребителя (не на стената на ОРГАНИЗАТОРА) и да бъде видима за преглед през целия активен период на играта, т.е. да е споделена публично. Всички потребители, изпълнили горе-изброените условия имат шанс да спечелят брандирани подаръци, осигурени от „Лактима Балкан“. Наградният фонд за целия период на Играта включва десет броя еко мъгове за топли напитки и двайсет броя външни батерии за зареждане на мобилен телефон.

Тегленето на победителите от играта се извършва на томболен принцип. То ще се проведе след приключването на играта, а обявяването на победителите ще се извърши до 20.09.2018. Точно тридесет снимки с #ПътувайсБалкан ще бъдат изтеглени сред всички качени и публично достъпни в интернет пространството снимки или селфита. Снимките и имената на печелившите участници ще бъдат обявени на стената на Facebook страницата на Лактима www.facebook.com/Lactima.Balkan и на www.instagram.com/lactimabalkan не по-късно от 20.09.2018. За да получат наградите си, те трябва да изпратят трите си имена, адрес и телефонен номер за контакт чрез лично съобщение към страниците.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации

Съдържание