Сплотеният екип на “Сдружение Азбукари” с подкрепата на “Лактима” подготви иновативна класна стая

Като социално отговорна компания Лактима с радост се включи към този проект на Сдружение Азбукари. Партньорството ни със сдружението се основава на взаимна подкрепа и приятелство, и на желанието ни да направим възможното децата на България да имат необходимите условия да се образоват, да развиват знанията и талантите си, да играят и спортуват в подходящи условия.

“Креативни мислители” и “Букварино” посочиха пътя на съвременното ни образование. Сплотеният екип на “Сдружение Азбукари” подготви иновативна класна стая, която ще даде възможност за модерно обучение на деца в ОУ “Димитър Благоев,” град Велико Търново. Строително ремонтните работи по превръщането на един остарял кабинет и преобразяването му в модерно средище на образованието ни, бяха направени от компания “Лактима”. „Креативни мислители“ ще създаде технологична възможност с предварително създадена мрежа за интегриране на система от персонални компютри за всеки ученик, която ще усъвършенства стандартните методи на обучение.
Проекта вече е на финалната права, остават броени дни преди официалното откриване на стаята.

За окончателното финализиране на проекта все още има нужда от техническо оборудване – подробности за необходимата техника можете да намерите на страницата на Сдружение Азбукари – www.azbukari.org / www.facebook.com/Азбукари-272385282939379. Всеки, който е готов да подпомогне каузата на “Сдружение Азбукари” и да стане част от доброто може да се свърже с нас на GSM: 0882881901 и e-mail:office@azbukari.org

Повече за Лактима на www.lactima.net
fb.com/Lactima.Balkan

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Последни публикации

Съдържание